T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 19/02/2020

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ
Mustafa YUSUFOĞLU

1986 yılında Konya’da doğdu. İlk ve ortaokulu Konya’da tamamladı. 2004 yılında Ankara Çubuk Lisesi'nden, 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalından mezun oldu. Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümünde Tezli Yüksek Lisans yapmaktadır.

2012 yılında Ardahan İl Sağlık Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni  olarak memuriyete başladıktan sonra, 2013 yılının sonlarına kadar Ardahan ilinde Merkezi Satınalma Biriminde göre yaptı. 2013 yılının sonunda Ankara il sağlık Müdürlüğü'ne ve 2014 yılı başında Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Emrine atandı. 2014 yılında Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Tıbbi Cihaz Satınalm Daire Başkanlığında görev yaptı.
Şubat 2015 - Aralık 2017 tarihleri arası Çankırı K.H.G.S. emrinde Satınalma Biriminde Uzman olarak görev yaptıktan sonra, Şubat 2018'de Gülhane Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atandı. 2018 Kasım Ayında ikinci bir görev olarak Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Kurucu İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirildikten sonra Gülhane A.D.S.M'nin Sağlık Bilimleri Üniversitesine Devri ile Nisan 2019 tarihi itibari ile Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine İdari ve Mali İşler Müdürü olarak Sözleşme imzalamıştır

Halen Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Mustafa YUSUFOĞLU evli ve 2 çocuk babasıdır.