T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17/06/2020

Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi T.C. Sağlık Bakanlığı kararıyla 03.01.2019 tarihinde Merkezde 16 ünit olmak üzere, Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi içerisinde yer alan 5 ünitli Çubuk Semt Polikliniği ve Akyurt Devlet Hastanesi ek binasında yer alan 5 ünitli Akyurt Semt Polikliniği ile toplamda 26 ünit ile hizmet sunumuna başlamıştır.

3 kat olarak inşa edilen ve Selçuklu Mimarisini andıran yapısı ile büyük ilgi gören Merkezimizde 16 diş üniti, 1 panoramik röntgen cihazı, 2 periapikal röntgen cihazı ve 1 laboratuvar bulunmaktadır.

Çubuk Semt Polikliniğimiz 5 diş üniti, 1 panoramik röntgen cihazı, 1 periapikal röntgen cihazı ve 1 laboratuvar bulunmaktadır.

Akyurt Semt polikliniğimiz 5 diş üniti, 1 panoramik röntgen cihazı, 1 periapikal röntgen cihazı ve 1 laboratuvar bulunmaktadır.